Όροι Χρήσης

Δυνατότητα Ακύρωσης
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του εντός 12ωρών ή/και μόνο στην περίπτωση που αυτή  έχει καθυστερήσει και υπο την προϋπόθεση ότι υπεύθυνη για την αργοπορία είναι η εταιρεία μας λόγω λάθος χειρισμού. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε αργοπορία,που δεν σχετίζεται άμεσα με εμάς αλλα με τους προμηθευτές μας ή τις μεταφορικές εταιρείες. 


Πολιτική Επιστροφών
Επιστροφές γίνονται δεκτές μετά από έλεγχο των προϊόντων και μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή δεν ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
  • Το προϊόν θα πρέπει να επιστέφεται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη και η συσκευασία δεν θα πρέπει να έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
  • Είναι συσκευασμένα σε μεγαλύτερη συσκευασία από την αρχική τους (για να είναι προφυλαγμένα σε περίπτωση μεταφοράς τους από πρακτορείο μεταφορών ή εταιρεία courier).
  • Τα έξοδα επιστροφής (αν υπάρχουν) επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • D.O.A όπως προβλέπεται παρακάτω


Επιστροφές DOA 7 ημερών
Σε περίπτωση αγοράς ελαττωματικού προϊόντος επικοινωνήστε με την εταιρεία μας μέσα σε διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του.To κατάστημα μας διασφαλίζει την αντικατάσταση οποιασδήποτε  ελλατωματικής συσκευής που έχει αγοραστεί από εμάς, όταν πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις :

Άν μια συσκευή λόγω κατασκευαστικού λάθους εξ'αρχής δεν μπόρεσε να τεθεί σε λειτουργία

Άν μια συσκευή η οποία τέθηκε σε λειτουργία αλλά στην συνέχεια κατά τις αμέσως προσεχείς μέρες παρουσίασε συμπτώματα σοβαρής δυσλειτουργίας - έπαψε να λειτουργεί ή παρουσίασε σοβαρά προβλήματα μέσα στο διάστημα των επτά ημερών.

Το προϊόν θα αντικατασταθεί άμεσα (ΜΌΝΟ και εφόσον πιστοποιηθεί η βλάβη από την επίσημη αντιπροσωπεία service)**. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα.

**Για να χαρακτηριστεί DOA μια συσκευή θα πρέπει να μην έχει διαπιστωθεί σπάσιμο/ κακή χρήση και το πρόβλημα να προέρχεται από κατασκευαστικό λάθος. Φυσικά αυτό θα κριθεί εκ του αποτελέσματος των διαγνωστικών ελέγχων που θα κάνει το εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο.


Επιστροφή 14 ημερών
Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και οι ταινίες ασφαλείας να μην είναι παραβιασμένες. Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η εταιρεία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση του προϊόντος.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον ίδιο τον πελάτη. Τα χρήματα επιστρέφονται εφόσον το προϊόν παραληφθεί από το κατάστημά μας και εξεταστεί η πληρότητα και η ακεραιότητα της συσκευασίας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αυστηρώς μέσω τραπέζης και ο πελάτης καλείται να προσκομίσει στο κατάστημα ένα τραπεζικό λογαριασμό για να του επιστραφεί το ποσό.


Η διανομή των προϊόντων σας
Η παραγγελία σας εφόσον έχει καταχωρηθεί στο σύστημα μας μέχρι τις 12π.μ. και υπό την προϋπόθεση πως το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο και ο πελάτης εντός Αττικής, η παραγγελία σας παραδίδεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τα ιδιόκτητα φορτηγά μας. 

Αν ο πελάτης είναι εκτός Αττικής ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται απο τη συνεργαζόμενη μεταφορική του πελάτη και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις.


Κατόπιν Παραγγελίας
: Ο πελάτης θα ενημερώνεται μέσω email, εντός 2 εργάσιμων ημερών για το εάν και κατά ποιο χρόνο το προϊόν που επέλεξε είναι διαθέσιμο και κατά συνέπεια, θα είναι δυνατή η αποστολή τους και τον εκτιμώμενο χρόνο αποστολής (5-15 εργάσιμες ημέρες).

Σε περίπτωση που ο προμηθευτής έχει αλλάξει το απόθεμα του χωρίς καμία ειδοποίηση προς την εταιρία μας, για τυχόν καθυστερήσεις στα τελωνεία και το τραπεζικό σύστημα, η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη. 


Σημαντική ενημέρωση
Πρίν υπογράψετε την απόδειξη/τιμολόγιο παραλαβής βεβαιωθείτε οτι το δέμα δεν έχει υποστεί κάποια φθορά.Εάν παρατηρήσετε οποιαδήποτε ζημιά στη συσκευασία πρέπει να την αναφέρεται αμέσως ειδάλλως σε καμία περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτό εκ των υστέρων.